Current track

Title

Artist

Background

9.9.23 | Lauantaina rohkeat miehet ja kauniit naiset kohtaavat

Kirjoittanut 06/09/2023

Viikonloppu ja Super Lauantai lähestyy
Krokettia, tietokilpailu ja ilta jatkuu retro-musiiikin tahdissa.
Bileet alkavat La 09-09-2023, kello 16.00 Hiiu Pubissa
Dj:nä toimii tällä kertaa virolainen DJ Ray, kokemustakin löytyy yllinkyllin 😉.
Minu nimi on Ray ja pärit olen Tallinnas. 

Olen DJ ametit pidanud 25+ aastat. Olen olnud kahe suurima Tallinna ööklubi resident dj. Tallinki kruiisilaevadel olen mänginud 15 aastat. Lisaks mänginud lugematuid kordi erinevatel erapidudel. Mängin enamasti
mainstreami ja rocki.
Nimeni on Ray ja olen kotoisin Tallinnasta. Olen ollut DJ yli 25 vuotta. Olen ollut resident DJ kahdessa Tallinnan suurimmassa yökerhossa. Olen soitellut biisejä Tallinkin risteilyaluksilla 15 vuotta. Lisäksi vastannut musiikista lukemattomia kertoja erilaisissa yksityisissä juhlissa. Enimmäkseen soittelen meinstreami ja rockia.
 
Tietokilpailun veturiksi on saapumassa meille kaikille Tallinnan suomalaisille tuttu Tapio Mäkeläinen, kysymykset ovat laatineet Tapio Mäkeläinen ja Risto Vuorinen.

Liput paikanpäällä 10e